Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Debbex Turbo ragasztóhab pisztolyos 750ml 60 másodperc

4480 Ft
Tulajdonságok: gyors és hatékony ragasztás kötés kezdete 60 másodperc után 2 percen belüli korrekciós lehetőség minőségi struktúra kikeményedés után térfogata

Den Braven Téli Purhab 750 ml

2790 Ft3070 Ft
Profi megoldás pisztollyal történő precíz, takarékos felhordásra. Ablak- és ajtótokok szereléséhez, üregek és szerelési rések kitöltésére panelek, falazott válaszfal, mennyezet és padló között, valamint kábelátvezetések kitöltésére. Kitűnően hőszigeteli a tetőtéri helyiségeket és a fürdőkádat. Hangszigetelésre is alkalmas. Ha a szereléshez kis duzzadású hab szükséges, akkor az Enyhén dagadó pisztolyhabot használja.

Illbruck FM343 alacsony tágulású pisztolyhab 850ml

3590 Ft
Ez az alacsonytágulású, négy évszakos, egy komponensű poliuretán hab speciálisan alkalmas ajtó és ablakkeretek csatlakozó fugáinak kitöltésére, szigetelésére, tömítésre.

Illbruck PU010 EPS ragasztó 750ml

4650 Ft
A PU010 egy gyorsan kötő pisztolyos poliuretán ragasztóhab, ideális gipszkarton, hő-, hangszigetelő és hasonló lemezek ragasztására.

Multi Kleber PU Pisztolyhab 750 ml (Den Braven)

3650 Ft
Kifejezetten burkoló- és szerkezeti lemezek, pl. Light-Board és egyéb rendszerek, könnyített burkolópanelek, polisztirol szigetelés, PUR keményhablemezek, továbbá gipszkarton, cementszálas lapok és egyéb szárazépítészeti elemek ragasztására és rögzítésére kifejlesztett egy komponensű, többcélú PUR-ragasztó.

Pisztolyhab 750 ml (Den Braven) purhab

2970 Ft
• Egyszerű felhordás • Polisztirol ragasztása • Nem segíti elő a penészesedést és a gombásodást • Kitűnő penészállóság • Jó tapadás a különféle építési aljzatokhoz – beton, falazat, kő, fa, polisztirol, PVC, stb.

PU hab 750 ml kézi Silver Line (Den Braven)

2970 Ft
Ablak- és ajtótok szereléséhez, üregek és szerelési rések kitöltésére panelek, falazott válaszfal, mennyezet és padló között. Kitűnően hőszigeteli a tetőtéri helyiségeket és a fürdőkádat. Hangszigetelésre is alkalmas.

RL Purhab 300 ml (Den Braven)

2390 Ft
RL Purhab 300 ml (Den Braven) Egykomponensű, nedvességre keményedő, félkemény, poliuretán-alapú szerelő- és szerkezeti hab. A maximális kihozatalt biztosító, speciális

Soudal Pisztolyhab 750ml

2750 Ft
Egykomponensű, használatra kész poliuretán hab. A hab kiválóan tapad szinte valamennyi építési felülethez. HCFC és CFC hajtóanyag mentes, így nem károsítja az ózonréteteget, pisztollyal is használható. A Duravalve szelepnek köszönhetően optimális kiadósságú marad a teljes szavatosság alatt, még akkor is amikor fektetve szállítják.

Soudal Pisztolyhab Soudabond easy 750ml

4300 Ft
Gyors kötésű nagy kiadósságú polyuretán ragasztóhab, kűlső és belső felhasználásra, habbetont és lyukacsos tégla, gipszkarton és hőszigetelő táblák ragasztásához. Pisztolyos kivitelben a pontosabb adagolás érdekében.

Soudal Purhab EasyBond 750ml

3950 Ft
Gyors kötési idejű, nagy kiadósságú poliuretán ragasztóhab, kültéri és beltéri felhasználásra, habbeton és lyukacsos tégla, gipszkarton és hőszigetelő táblák ragasztásához, egykezes, visszazárható Genius Gun fejjel.

Thermo Kleber PU hab Kézi 750 ml (Den Braven)

3830 Ft
Modern, egykomponensű poliuretán ragasztó szigetelőlapok hatékony rögzítéséhez.