Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Stegu California

Kérjen ajánlatot!

Kültéri/beltéri kőburkolat

A hétköznapitól eltérő formának és színvilágnak köszönhetően a CALIFORNIA burkolólapok valósághűen adják vissza a hasított kő formavilágát. Az egyenes és sarokelemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ezért az összhatás mind kültérben, mind beltérben kifogástalan

Stegu Grenada

Kérjen ajánlatot!

Kültéri/beltéri kőburkolat

A GRENADA kültéri lapok tökéletesen adják vissza a természetes kőburkolatok időtlen változatosságát. Idézze meg Ön is az andalúz táj ihlette, Dél-Spanyolországi városok egyedi hangulatát akár kültérben akár beltérben.

Stegu Palermo

Kérjen ajánlatot!

Kültéri/beltéri kőburkolat

Ha a szicíliai építészet hangulatát keresi, a PALERMO burkolat a megfelelő választás. A fehér és grafit színben kapható burkolat egyaránt illeszkedik a modern és a klasszikus stílusú terekhez is.

Stegu Timber

Kérjen ajánlatot!

Kültéri/beltéri kőburkolat

Ha gondozásmentes kültéri fa hatású burkolatot keres, akkor a TIMBER a megfelelő választás. A panelek a fa legapróbb formai részleteit is tökéletesen adják vissza, ugyanakkor fagyállóak és nem igényelnek utólagos kezelést. A TIMBER burkolat a modernitás előnyös házassága a klasszikus első és osztályú anyagokkal.

Stegu Umbria

Kültéri/beltéri kőburkolat

Különleges burkolat a vulkanikus kő színeiben. Az UMBRIA lapok dinamikus jellegét a szabálytalan hasított kő textúrának köszönheti. A panlek 1 cm vastagságúak ezért kül és beltérben is kiválóan használható. Az UMBRIA burkolat sikeresen ötvözi a modernista, ipari megjelenést a minimalista stílussal.