Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Debbex Turbo ragasztóhab pisztolyos 750ml 60 másodperc

4480 Ft
Tulajdonságok: gyors és hatékony ragasztás kötés kezdete 60 másodperc után 2 percen belüli korrekciós lehetőség minőségi struktúra kikeményedés után térfogata

Den Braven Téli Purhab 750 ml

2790 Ft3070 Ft
Profi megoldás pisztollyal történő precíz, takarékos felhordásra. Ablak- és ajtótokok szereléséhez, üregek és szerelési rések kitöltésére panelek, falazott válaszfal, mennyezet és padló között, valamint kábelátvezetések kitöltésére. Kitűnően hőszigeteli a tetőtéri helyiségeket és a fürdőkádat. Hangszigetelésre is alkalmas. Ha a szereléshez kis duzzadású hab szükséges, akkor az Enyhén dagadó pisztolyhabot használja.

Multi Kleber PU Pisztolyhab 750 ml (Den Braven)

3650 Ft
Kifejezetten burkoló- és szerkezeti lemezek, pl. Light-Board és egyéb rendszerek, könnyített burkolópanelek, polisztirol szigetelés, PUR keményhablemezek, továbbá gipszkarton, cementszálas lapok és egyéb szárazépítészeti elemek ragasztására és rögzítésére kifejlesztett egy komponensű, többcélú PUR-ragasztó.

Pisztolyhab 750 ml (Den Braven) purhab

2970 Ft
• Egyszerű felhordás • Polisztirol ragasztása • Nem segíti elő a penészesedést és a gombásodást • Kitűnő penészállóság • Jó tapadás a különféle építési aljzatokhoz – beton, falazat, kő, fa, polisztirol, PVC, stb.

PU hab 750 ml kézi Silver Line (Den Braven)

2970 Ft
Ablak- és ajtótok szereléséhez, üregek és szerelési rések kitöltésére panelek, falazott válaszfal, mennyezet és padló között. Kitűnően hőszigeteli a tetőtéri helyiségeket és a fürdőkádat. Hangszigetelésre is alkalmas.

RL purhabtisztító spray 500 ml

2890 Ft
RL purhabtisztító spray 500 ml A jó minőségű, purhab tisztítót nagyon sokoldalúan lehet felhasználni. Kiválóan alkalmas a kivitelezési munkák során

Szilikon eltávolító

2630 Ft
Használatra kész paszta szilikon maradékok eltávolítására, ecsettel.

Thermo Kleber PU hab Kézi 750 ml (Den Braven)

3830 Ft
Modern, egykomponensű poliuretán ragasztó szigetelőlapok hatékony rögzítéséhez.